Centrum Jeugd en Gezin (CJG)
 


Karen Boedrij is de jeugd- en gezinswerker bij de Bongerd. Karen werkt voor het CJG. CJG staat voor Centrum voor Jeugd en Gezin en is een plek waar ouders, kinderen en jongeren terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien. Het CJG is gratis. Ondersteuning
Opvoeden is een belangrijke taak in het leven van ouders. Vaak gaat het met vallen en opstaan best goed, maar soms wordt het lastig en kun je ondersteuning gebruiken. Bij mij kunnen jullie terecht voor vragen en adviezen over opvoeden en opgroeien.
Bij kleine en complexe opvoed- of opgroeivragen onderzoeken ouder(s) samen met de jeugd- en gezinswerker wat er nodig is. Samen ga je aan de slag. Ondersteuning kan heel kortdurend zijn, maar als het nodig is ook voor een langere periode. 
De ondersteuning van de jeugd- en gezinswerker is voor de school, de ouders en de kinderen. Thema’s kunnen onder andere zijn: ongehoorzaamheid, pesten, echtscheiding, grenzen stellen, slaapproblemen en rouwverwerking.
Je bent zonder verwijsbrief welkom en de ondersteuning is kosteloos.

Verbinding met de school
De school zal mij actief betrekken in situaties waarbij opvoedvraagstukken een rol spelen. Er wordt dan een gezamenlijk gesprek gepland.

Bereikbaarheid
Je kunt mij bereiken via de internbegeleider, Miranda Heijmans, of rechtstreeks via  karen.boedrij@cjgml.nl of telefoon: 088- 0105918.

Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg
Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) biedt verschillende vormen van opvoedondersteuning aan ouders en jeugdigen (van zwangerschap tot 23 jaar). Zo geven we informatie en advies, verzorgen we themabijeenkomsten en workshops, hebben we een uitgebreide website (www.cjgml.nl)  en bieden we persoonlijke ondersteuning.

Meer weten? Vraag het de internbegeleider.

HOERA
Diversiteit
Sociaal betrokken
Passie
Gezond
Professioneel